Uw Advertisement op
deze plaats?
Neem contact op met de beheerder! Mail naar bakkerjh@gmail.com

Groot Colmschate

Alle handige informatie
in het Nederlands voor
de startende en
ervaren fotograaf!
www.fotohandig.nl

Winkelcentrum Flora

Kies de winkel voor meer informatie

Klik op de foto voor een vergroting!

Introductie

Locatie

Het winkelcentrum Flora is geleden aan de holterweg min of meer centraal tussen alle wijken van Groot Colmschate. De bewoners die in noordelijke hoek van de vijfhoek wonen kunnen ook gebruik maken van het winkelcentrum in de Vijfhoek zelf. Het winkelcentrum in de Vijfhoek is aanzienlijk kleiner dan het winkelcentrum op de Flora.

Parkeren

Op de favoriete tijden is de parkeerruimte krap. Buiten de piekuren om is er voldoende ruimte om te parkeren. Het parkeren binnen de vakken is gratis.

Actueel

Koopzondagen

Op het winkelcemtrum is het iedere laatste zondag van de maand koopzondag!

Foto's

Foto's die door de fotograaf van www.GrootColmschate.nl worden genomen kunt u ook op deze site bekijken. Ziet u bekenden op de foto, geeft dit dan door.

  • 29 april 2012 - Koopzondag en grote Kleedjesmarkt in het winkelhart van Colmschate op de Flora - 18 foto's - Klik hier en bekijk de foto's met het commentaar.
  • 27 november 2011 - Koopzondag en Zwarte Pieten Festival in het winkelhart van Colmschate op de Flora - 32 foto's - Klik hier en bekijk de foto's met het commentaar.
  • 25 september 2011- Koopzondag en jaarmarkt in het winkelhart van Colmschate op de Flora - 15 foto's - Klik hier en bekijk de foto's met het commentaar.

Winkelhart voor Colmschate

Het winkelcentrum aan de Flore noemt zichzelf ook wel Winkelhart van Colmschate.

Cadeaubonnen

Het Winkelhart van Colmschate (aan de flora) feeft zijn eigen cadeau bonnen. Deze zijn inwisselbaar bij 42 winkels (dus bijna bij alle winkels). De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5,00, 7,50 en 10,00 euro en zijn o.a. verkrijgbaar bij de Gall en Gall.

Geschiedenis

Het winkelcentrum is gebouwd in 1989. De eigenaar was Rodamco. In 1994 is het winkelcentrum uitgebreid aan de westzijde. In 2010 is het overgaan in handen van MAB (onderdeel van de RABO Bank en het Blokkerconcern. In 2009 is in opdracht van BAM vastgoed een onderzoek gedaan. Toen werd voorzien in 3000m2 extra winkelruimte. In dit plan zat tevens de realisatie van een parkeer garage boven de winkels. M.i. een goed plan.

Kies de winkel voor meer informatie