Uw Advertisement op
deze plaats?
Neem contact op met de beheerder! Mail naar bakkerjh@gmail.com

Groot Colmschate

Alle handige informatie
in het Nederlands voor
de startende en
ervaren fotograaf!
www.fotohandig.nl

KRUIDVAT LANCEERT ANTI-DIEFSTAL FIETSALARM

6 juni 2011 - Kruitvat

Per jaar worden er ruim 500.000 fietsen gestolen. Zelfs de duurste sloten lijken fietsendieven niet tegen te houden. Kruidvat biedt de oplossing tegen fietsdiefstal. Vanaf 7 juni a.s. is het Cycla-alarm in beperkte oplage bij de drogisterijketen verkrijgbaar. Voor een stuntprijs van slechts 9,95 euro kunnen mensen hun fiets optimaal beveiligen. Het handige alarm is eenvoudig te bevestigen aan de fiets. Als het alarm ingeschakeld wordt na het stallen van de fiets geeft het apparaatje na een eerste aanraking een waarschuwingstoon. Wanneer er opnieuw beweging plaatsvindt - bijvoorbeeld als iemand de fiets optilt of het slot probeert te forceren - gaat het alarm gedurende 15 seconden af.

Het Cycla-alarm is een eenvoudig en goedkoop hulpmiddel tegen fietsdiefstal of inbraak. Naast een fiets, kan het alarm ook worden bevestigd aan een deurklink, motor of scootmobiel. Het luide alarmsignaal (130 Decibel) schrikt een fietsendief direct af. Het uitschakelen van het alarm kan door het intoetsen van een persoonlijke code van vier letters. Het fietsalarm is vanaf 7 juni a.s. in alle winkels verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

KRUIDVAT LANCEERT VOLLEDIG VERNIEUWD PAKKET VERZEKERINGEN

4 januari 2011 - Kruitvat

Kruidvat lanceert vanaf vandaag via kruidvat.nl/verzekeringen een volledig vernieuwd pakket verzekeringen. Veel schadeverzekeringen in dit pakket hebben een betere dekking tegen een vaak nog scherpere premie. Kruidvat is hiervoor een samenwerking gestart met Aegon. Bovendien breidt Kruidvat het aanbod verzekeringsproducten uit met een Verkeersschadeverzekering, een voordelige verzekering met een uitstekende dekking. Al vanaf 4,95 per maand is de consument verzekerd tegen de meest voorkomende verkeersrisico’s. Kruidvat is hiermee de enige Nederlandse drogisterijketen die zo’n verzekering aanbiedt.

Naast de succesvolle herintroductie in 2010 van spaarproducten, doorlopende kredieten en persoonlijke leningen, biedt Kruidvat een uitgebreid pakket verzekeringen aan. “Bij Kruidvat zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden met producten waaraan de consument behoefte heeft. Zo neemt de vraag naar transparante en voordelige verzekeringen nog steeds toe. Bij Kruidvat hebben consumenten de zekerheid dat zij een verzekering afsluiten met een zeer complete dekking tegen één van de goedkoopste tarieven in Nederland”, aldus Bert Verhoef, directeur Inkoop General Merchandise. “Wij hebben onze schadeverzekeringsproducten ondergebracht bij Aegon. Zij behoort in Europa tot de absolute top en is één van de grootste financiële instellingen wereldwijd.”

Kruidvat is als verbonden bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Meer informatie over het vernieuwde assortiment verzekeringsproducten van Kruidvat staat op: kruidvat.nl/verzekeringen

Uw Bericht Hier?

Heeft u een persbericht wat betrekking heeft op onze leefomgeving, stuur deze dan naar Jacques Bakker (bakkerjh@gmail.com) met als tekst "Persbericht GrootColmschate" en wij beoordelen de plaatsing.

ROMMELMARKT EN FANCY FAIR IN COLMSCHATE

september 2011 - CUC

De Ichtuskerk aan de Holterweg is op zaterdag 1 oktober het terrein voor een rommelmarkt, een rad van avontuur, een markt met boeken en speelgoed en een sponsorloop; een ‘rondje om de kerk’. Ook vindt er een verloting plaats met als hoofdprijs een rondvlucht boven Deventer. De opbrengst van de activiteiten gaat in zijn geheel naar projecten in Ukraïne.

Het Colmschate-Ukraïne-Contact (CUC) heeft al vele jaren contact met een aantal scholen en een kindertehuis in Ukraïne, net over de Hongaarse grens. Afgelopen twee zomers is bij het Lyceum in Nagydobrony een eetzaal met keuken gebouwd om een meer veilige en gezonde leef- en leeromgeving te bieden. Door deze eetzaal kunnen de leerlingen iedere dag een warme maaltijd krijgen!

Sinds 2002 werken we aan verschillende projecten in Ukraïne: ‘voor en door de jeugd’. Dit heeft als doel om gedurende enkele jaren met jongeren in Ukraïne aan de slag te gaan, om zo een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het welzijn van (jonge) mensen in een land waar een zeer groot deel van de bevolking onder de absolute armoedegrens leeft. Iedere zomer gaat een enthousiaste groep jongeren met volwassenen naar de Ukraïne om te helpen bij de afbouw en om de nieuwe keuken te plaatsen. Van 2003 - 2005 is gebouwd aan een keuken en eetzaal in Kisgejöc en vanaf 2006 is gebouwd in Eszeny. In juli 2008 is een groep van de Protestantse Gemeente Colmschate / Schalkhaar en Titus Brandsma parochie Colmschate / Deventer wederom naar Eszeny gereisd. Zij hebben de bouw afgerond, waarna de keuken en eetzaal officieel in gebruik is genomen. In 2009 is een groep begonnen aan het project in Nagydobrony, waar het eerste jaar het sanitair op de schop is genomen. In 2011 is het project in Nagydobrony afgerond.

Ook in de zomer van 2012 zullen we ons storten op een soortgelijk project. De opbrengst van de Ukraïnedag zal volledig besteed worden aan dit komende project.

De Uraïnedag met rommelmarkt, fancy fair en verloting is op zaterdag 1 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur in en om de Ichtuskerk aan de Holterweg 108 in Colmschate. Aanmelden voor de sponsorloop kan de komende weken bij leden van het CUC. Meer informatie over het CUC is te vinden op www.cuc.pgcs.nl of te verkrijgen via Carel Diekerhof, tel. (0570) 65 20 79.

PLUS bekroond tot beste wijnsupermarkt van 2011

20 juni 2011 - Plus

PLUS ook volgens de consument beste wijnsupermarkt!

PLUS is de Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Dit blijkt nu ook uit het Wijn Imago Rapport 2011 van Baarsma Wines, dat gebaseerd is op grootschalig consumentenonderzoek door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau GfK. PLUS werd door de Wijnalmanak al zes maal eerder uitgeroepen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland.

Uit het onderzoek onder 6.000 Nederlanders komt PLUS als beste naar voren. De consumenten hebben de retailers beoordeeld op twaalf punten. PLUS scoort het hoogst van alle supermarkten op maar liefst 10 van de 12 aspecten, waaronder prijs, kwaliteit, aanbiedingen, beschikbaarheid, wijninformatie en overzichtelijkheid van het schap. Consumenten geven PLUS zelfs een hogere totaalscore dan Gall & Gall, de winnaar onder de slijters.

Alexandra Pouderoyen, wijninkoopster van PLUS: “Het is natuurlijk geweldig dat de jarenlange onderscheidingen door de Wijnalmanak nu bevestigd worden door de consument. We werken dan ook continu aan verbetering. Zo waren we bijvoorbeeld de eerste supermarkt met biologische huiswijnen, wijn zonder toegevoegd sulfiet en de eerste supermarkt met een Nederlandse wijn. We zijn zelfs onze eigen opleiding tot wijnadviseur gestart. Dit voorjaar zijn 72 deelnemers begonnen, en de tweede groep staat al te trappelen.” Eerder volgden 565 PLUS medewerkers van 130 vestigingen al de PLUS Basis Wijnopleiding. “Ook op het aspect wijnkennis van het personeel gaan we volgend jaar dus nog beter scoren!”, aldus Pouderoyen.