Uw Advertisement op
deze plaats?
Neem contact op met de beheerder! Mail naar bakkerjh@gmail.com

Groot Colmschate

Alle handige informatie
in het Nederlands voor
de startende en
ervaren fotograaf!
www.fotohandig.nl

Agenda

Kies de Agenda voor meer informatie

Introductie

Agenda

In dit gedeelte van de website kun je de agenda vinden van de activiteiten in onze omgeving. We maken onderscheid tussen evenementen die plaats vinden in Groot Colmschate, in de binnenstad van Deventer en in onze randgemeenten.

Activiteiten in Groot Colmschate hebben een gele opvallende achtergrond­kleur, de activiteiten in de randgemeenten hebben een lichtgroene (symbool voor het groen) achtergrond en de activiteiten in de Deventer binnenstad hebben een lichtblauwe (symbool voor de IJssel) achtergrond.

Voort willen we een archief vormen van de activiteiten die hebben plaatsgevonden in het verleden. In de actuele agenda staat het meest actuele evenement bovenaan!

Ik Wil Ook Vermeld Worden Op De Agenda

Als jij ook een evenement wil aanmelden voor onze agenda stuur dan een mailtje naar Jacques Bakker (bakkerjh@gmail.com) met als tekst "Agenda GrootColmschate".

Verslag

Voor iedereen is het een leuke herinnering om een verslag te lezen van het evenement. Zo wordt jouw ervaring behouden voor de toekomst.

Altijd leuk om nog eens terug te kijken, wie traden er ook al weer op tijdens Zwaluwpop 2011 en wie verzorgde de hoofdact tijdens Colmpop 2010. Met het plaatsen van een verslagje gaat deze informatie niet voorloren. We kunnen niet zonder jou!

Kies de Agenda voor meer informatie