Uw Advertisement op
deze plaats?
Neem contact op met de beheerder! Mail naar bakkerjh@gmail.com

Groot Colmschate

Alle handige informatie
in het Nederlands voor
de startende en
ervaren fotograaf!
www.fotohandig.nl

Handelspark de Weteringen

Ligging

Tussen de woonwijken van Colmschate-Zuid en de autosnelweg A1 ligt Handelspark de Weteringen. Bedrijventerrein De Weteringen is het jongste bedrijventerrein van Deventer.

Het handelspark kan men het beste bereiken via afslag A1 Deventer-Oost en is sinds februari 2007 in bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen.

Structuur

Gelet op de verhouding grondoppervlak-vloeroppervlak is sprake van een betrekkelijk open structuur. De bestemming en inrichting van het bedrijfsterrein is gericht op bedrijven rond het thema "handel". De oppervlakte bedraagt circa 25 hectare. Het Handelspark is direct aan Rijksweg A1 gelegen en heeft daardoor een goede ontsluitingsmogelijkheid. Voor de ontsluiting van de percelen is op het terrein een ringweg aangelegd. De bedrijfskavels liggen zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van de ringweg.

Aantal Vestigingen en Werkzame Personen

Gegevens per mei 2009:

Op het handelspark de Weteringen zijn 81 bedrijven gevestigd hetgeen 9,7% van het totaal in Deventer gevestigde bedrijven omvat. In totaal werken er 1481 personen.

Bron: Bedrijven- en Instellingen Register Overijssel (B.I.R.O.)

Ondernemersvereniging De Weteringen

Een aantal ondernemers zijn aangesloten bij de ondernemersvereniging De Weteringen die sinds april 2004 actief is. Ruim 65 bedrijven zijn hier gevestigd. Sinds april 2004 is er een ondernemersvereniging actief. Bijna 30 bedrijven zijn aangesloten als lid.