Uw Advertisement op
deze plaats?
Neem contact op met de beheerder! Mail naar bakkerjh@gmail.com

Groot Colmschate

Alle handige informatie
in het Nederlands voor
de startende en
ervaren fotograaf!
www.fotohandig.nl

Verenigingen Jongeren (12 jaar en ouder)

Kies de Kindervereniging voor meer informatie

Introductie

Welke Verenigingen

Als jouw vereniging zich richt op de jongeren van Groot-Colmschate dan wil ik deze graag plaatsen in deze categorie op de website. Je moet wel een echte vereniging zijn met leden en een contactadres. Probeer zoveel mogelijk de leeftijd aan te geven van je doelgroep.

De jongeren van 12 tot 14 zijn een andere doelgroep dan de jongeren van rond de 18.

Ik Wil Ook Vermeld Worden

Als jij ook een plaatsje wil hebben op deze website, of je hebt de gegevens van een vereniging die jij leuk vindt en die nog ontbreekt stuur dan een mailtje naar Jacques Bakker (bakkerjh@gmail.com) met als tekst "mijn bijdrage voor GrootColmschate".

Nieuw: Vertel Jouw Verhaal

Soms zijn er jongeren die een leuk, spannend, boeiend of misschien wel lachwekkend verhaal te vertellen hebben. Ken jij zo iemand, of misschien voel jij je wel aangesproken, laat dan eens wat van je horen. Jouw verhaal kan op deze website worden geplaatst!

Je mag ook een korte reportage schrijven van een activiteit bij ons in Groot Colmschate. Denk er wel aan dat het niet te lang wordt. Ben jij bij een optreden van Zwaluwpop 2011 geweest en wil je graag jouw ervaring vertellen dan mag dat. Groot-Colmschate zal het plaatsen met vermelding van je naam, want moet altijd!

Kies de Kindervereniging voor meer informatie